Италианският треньор на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти вече няма право да

...
Италианският треньор на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти вече няма право да
Коментари Харесай

Шеф на Байерн забрани цигарите на Анчелоти

Италианският треньор на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти към този момент няма право да пуши, до момента в който е зает с работата си с тима.

Забраната е пристигнала от новия състезателен шеф на клуба Хасан Салихамиджич. " Помолих Карло да не пуши тук и той, несъмнено, се съгласи - той е същински експерт ", съобщи босненецът.

Италианският познавач обича да възпламенява по цигара, а обичаното му е да се снима с пура в уста в съблекалнята след спечелването на някой трофей.

През 2010 година Анчелоти изясни в изявление: " Започнах да пуша още като футболист. Бях на 25 и имах травма. Никога не бях пушил в живота си, само че един ден пробвах една цигара и от този момент съм пушач.

Харесва ми, отпускащо е. След вечеря. Когато виждам филм. Знам, че когато видите играчи да пушат в днешно време, това не е доста добър имидж.

Преди три години в Италия можеше да се пуши на скамейката и това доста ми харесваше. Но си припомням веднъж, когато играхме с Аякс в четвъртфинала на Шампионската лига през 2003 година.

Вкарахме в последната минута и Дженаро Гатузо скочи от пейката и ме прегърна откъм гърба. Почти си глътнах цигарата ", показа тогава италианският експерт.

Тази вечер отборът на Анчелоти стартира отбраната на купата си в Бундеслигата с домакинство на Байер Леверкузен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР